HTML

Így látja a világot egy közlési kényszeres ember

A blog a tapasztalataimról szól, és legfőképpen arról, hogyan látom a világot én, aki mániás közlési kényszerben "szenvedek".

Friss topikok

  • Lady Angel: @Equites Caesaris: Mert nincs aranykezed. Anélkül nem megy. (2009.08.10. 22:53) Kell egy ház
  • Lady Angel: Ááá, ez csak kívülről tűnik nehéz, fáradságos, utálatos munkának. Csak férfiszemmel. Bár nem tudom... (2009.05.06. 18:23) Szépül a nő
  • Lady Angel: Közölhetnékem támadt. Az én generációm már bővebben kifejtette egy másik generációnak, hogy égnek ... (2009.05.06. 18:15) Amikor az utolsókat rúgom
  • Lady Angel: @Equites Caesaris: Nem hiszem, hogy ez törvényszerű lenne. Jómagam olyasfajta pálma vagyok, amel... (2009.05.06. 18:11) Sablonszerelem
  • Equites Caesaris: Vajon melyik fórumról beszélsz mint rendszeres látogató? :))) Nem nehéz kitalálni, legalábbis úgy ... (2009.03.19. 16:55) A vitakultúráról

Linkblog

Korunk hőse - Mariska, a pornósztár(nő?)

2009.02.03. 17:35 Lady Angel

Interjú Geronazzo Mariával, aki - idézem az ő saját szájából - "tíz gyönyörű, csodálatos férfival lehetett együtt". Riporterünk remek érzékkel kapta el a hölgy leggyengébb pontját, az agyműködését(??). A legbonyolultabb kérdése az volt, hogy milyen céljai vannak "ebben a műfajban" (még a megfogalmazás is hajmeresztő, egyébként a prűdebbek kedvéért: a pornóiparról van szó), mire Mariska nagyon okosan azt felelte: igen.

Távol álljon tőlem mindenféle prüdéria, én sem csuktam be a szemem még soha, ha néhanapján a szemem elé szökkent valamiféle felnőttmesés videó, és mindenféle pirulás nélkül voltam képes végignézni az interjút is, melyben az 51 éves nő fedetlen keblein és arcán szétterült, aminek szét kell ilyenkor terülnie (akció után vagyunk, ugyebár). Így válaszolgatott a feltett kérdésekre.

Geronazzo Maria tehát. Utána kell nézni. Nem szabad annyiban hagyni, nem szabad megállni egy információnál, mert minél mélyebbre hatolunk (ohh, csak el ne kapjon a gépszíj), annál fájdalmasabb arculcsapásokban lesz részünk. De akarjuk, hogy fájjon, az emberek többségében van ennyi mazochizmus. Nem, az ő neve merő véletlenségből nem a direkt erre a szakmára jellemző felvétel eredménye, negyedik férje hagyományozta rá.

Pornósztár. Most utalok vissza a prüdériára: félreértés ne essék, nem vagyok az, de én most megdöbbentem, elborzadtam, elállt a szavam, teljes mértékben felháborodtam, kikerekedett a szemem, sikítottam a fájdalomtól, és éreztem, hogy kezdenek pusztulni az agysejtjeim. Mert képzeljük el (illetve nem is kell, az interneten bárhol fellelhető), amint egy nagymamakorba lépő, dús keblű, agyonbotoxozott arcú, kifejezéstelen tekintetű, kacsaszájú (bár nem is tudom... ne sértsük meg a kacsákat) nő néz velünk farkasszemet, majd sipákoló hangon, égbekiáltó butaságot tükrözve, tiniként vihorászva, direkt selypegve és affektálva képtelen három mondatot elmondani úgy, hogy azok legalább nyomokban kapcsolódjanak egymáshoz.

De most őszintén: velem van baj? Mert én feltenném a kérdést: kinek jutott eszébe, hogy Mariskát a nagyvilág elé tárja? Sőt, könyvet írjon róla! Sőt, mi több, filmet forgasson vele! Sőőőt! A tévében mutogassa főműsoridőben!
[Igaz, a Hal a tortán című - hát nevezzük így, de húzom a számat - műsor kópiái gyújtósnak is teljesen megfelelnek, de hát van, aki nézi. Erről majd egy másik bejegyzésben.]

Nincs nekem bajom az emberi butasággal, végtére is a hölgy szeméből semmi rosszindulat nem sugárzik, nem az ő hibája, hogy Kiszel Tünde és Kelemen Anna keresztezéseként lehet számon tartani. Inkább azzal az illetővel beszélgetnék el, aki hasznot húz abból, hogy ezen a szerencsétlen asszonyon röhög a világ...

 

9 komment

Címkék: sztár butaság maria

A bejegyzés trackback címe:

https://kozlesikenyszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4920619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lady Angel 2009.02.19. 17:41:56

@Equites Caesaris:

Iiigen, felháborított az ügy. A hepibörszdéjt zaklatottságomban még bele se írtam. Kiborító.

Ted Bundy 2009.02.19. 20:25:40

@Lady Angel:

Tudod, az azért érdekes, hogy az Ómolnár Miklósok, a Hajdú Péterek sehol nem lennének az ilyen emberek nélkül. És tényleg: az ember nem is tudja, hogy sajnálatot vagy szánalmat érezzen-e a Geronazzohoz hasonlók iránt. Bár az tényleg hihetetlen, hogy képes volt arra a filmre. Talán nem érzi, hogy mennyire megalázta magát?

Equites Caesaris 2009.02.19. 20:26:22

Jah, persze az előző is az én nevem volt! :)

Lady Angel 2009.02.21. 10:42:15

@Equites Caesaris: És még én vagyok netfüggő... Kétnevű! :DD

Az az igazság egyébként, hogy nem, nem érzi. Nagyon sok mindent kipróbált már az életében, legalábbis amit olvastam róla a honlapján (igen, a szellemi mazochizmus), így nyilatkozott. Ő az a tipikus nő, akinek már minden mindegy, ő már kipróbálhat ezt-azt. És hogy ezzel lejáratja magát? Ahhoz ő túl buta, hogy ezt felfogja.

Equites Caesaris 2009.02.22. 20:30:14

@Lady Angel:
Tudom, neked mindened az újságírás, így a lehető legtöbb infóval kell tisztában lenned, de áruld már el, hogy hogy a fenébe jutott neked eszedbe Geronazzo M. honlapját lesegetetni?? :D Nekem még csak az sem jutott volna eszembe, hogy neki még ilyenje is van.

Moldávia bánata 2009.02.22. 20:32:57

Ja, egyébként ilyen nickem is van, nehogy hiányérzeted legyen! :)

Lady Angel 2009.02.22. 21:30:37

@Equites Caesaris: Megláttam az ominózus videót. Gondoltam, rákeresek, bepötyögtem a nevét a google-ba, kiadta a honlapját, beleolvastam. A különlegességekre mindig kíváncsi vagyok. :)

Equites Caesaris 2009.02.28. 12:43:10

@Lady Angel: A különlegességekre? Hát, egy biztos: különleges egy szerzet Geronazzo.
Az más kérdés, hogy milyen szempontból.

Lady Angel 2009.02.28. 13:30:15

@Equites Caesaris:

Nyilván nem arra gondolok, hogy életfelfogása és énképe üdvözlendő, esze mint a tenger, gondolatai mélyenszántók, szavaira érdemes odafigyelni. Arra gondolok, hogy miképpen létezhet ilyen ember a Földön. Na, ez viszont már tényleg érdekes és különleges.
süti beállítások módosítása